Res med Rösten – kurs

Bilda Mitt rösten FB

 

Ett alternativ till kör för sångglada!

 

 

5 Söndagar i både Järvsö och Delsbo!

Vi utforskar rösten med övningar, lekar och sånger från olika kulturer och sammanhang samt provar på mer ”meditativ sång”. Även folkvisor och lockrop  ”kulning” kommer vi att beröra och sista träffen planeras en utflykt där vi får möjlighet att sjunga och ”ropa” i skogen som en trevlig avslutning av kursen.

 

24 och 31 mars, 14 och 28 april samt 5 maj.

I Järvsö kl 15.00 -16.30 (Stallet, Stenegård), I Delsbo (Tingshuset) kl 19.00- 20.30

Anmäl till Julia Woxberg: info@woxhjulia.se eller ring 076 2118621

Sista anmälningsdag 10/3.  Pris: 800 kr/5g.

IMG_0736

Min bakgrund som ledare i denna kurs:

Jag har tidigare hållit i liknande kurser ”Frigörande Sång” som har uppkommit efter alla de oräkneliga kvällar jag satt och ”jammade” med folk av alla de slag i en kyrka i Köpenhamn; ”NatKike” som jag drev och utvecklade under 6 år där. Akademiskt så har jag studerat kursen ”Musik och Hälsa” på Kungliga musikhögskolan i Stockholm under ett år. 

Min musikaliska bakgrund är mest inom folkmusik och visor men även singer songwriter och musikal (musiklateaterprogrammet på gymnasiet). Förutom alla kortare kurser i sång, drama och friskvård så har jag  gått ett år på folkmusiklinjen i Bollnäs, folksång och är utbildad andningsterapeut under ”Sorce Process and Breathwork” i Danmark i tre år. 

Mitt egna företag har jag drivit småskaligt under några år med bl.a. underhållning/artisteri inom naturturism med mina ”Medeltida Events” ”Naturtoner & Sagor vid Elden” m.m.